StuBru-gezicht Flo Windey pronkt met borsten in doorschijnend topje: "Hmm, sexy" sexy
sexy

StuBru-gezicht Flo Windey pronkt met borsten in doorschijnend topje: "Hmm, sexy"

StuBru-gezicht Flo Windey pronkt met borsten in doorschijnend topje: "Hmm, sexy"

Flo Windey verbluft haar volgers op Instagram met een pikant kiekje. De presentatrice draagt een gedurfde outfit en ze laat zo wel erg weinig aan de verbeelding over.

Flo Windey is een radiopresentatrice en socialemediapersoonlijkheid. Ze is bekend geworden door haar programma’s zoals ‘Flowjob’, ‘Faqda’ en ‘Club Flo’, waarin ze openlijk over zaken zoals seks en drugs praat. Er bestaan geen taboes voor de Studio Brussel-presentatrice en dat meent ze ook echt.

Op haar Instagrampagina laat ze zien dat ze verschillende outfits aan het passen is voor een fitting. Het eerste plaatje trekt meteen alle aandacht, want Flo draagt een doorschijnende crop top. Bovendien heeft ze geen beha aan, waardoor ze wel heel veel laat zien van haar lichaam.

Haar volgers laten alvast weten dat ze er fantastisch uitziet. “Oh, hallo”, “Wow, wat een mooie foto”, “Blue Monday: fixed”, “Damn”, “Pretty”, “Hallokes”, “Stijlicoon”, “Staat je goed”, “Ola, mooi en sexy”, “Nice” en “Mijn dag is weer goed”, reageren ze onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws