Vrouw van Kevin De Bruyne laat tepels zien in doorschijnende outfit: "Oh my god" sexy
sexy

Vrouw van Kevin De Bruyne laat tepels zien in doorschijnende outfit: "Oh my god"

Vrouw van Kevin De Bruyne laat tepels zien in doorschijnende outfit: "Oh my god"

Dit vorige weekend werd Manchester City, de club van Kevin De Bruyne, opnieuw landskampioen en dat werd natuurlijk uitgebreid gevierd. Ook zijn echtgenote Michèle Lacroix tekende present en zij wist al de aandacht te stelen in een doorschijnende outfit.

Kevin De Bruyne deelt al enkele jaren lief en leed met zijn grote liefde Michèle Lacroix. In 2017 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje en ze kregen ook al drie kindjes samen. Zopas hadden ze weer wat te vieren, want Manchester City is opnieuw landskampioen geworden. Dat werd uitbundig gevierd in een prestigieuze nachtclub in het Britse Manchester.

Niet Kevin De Bruyne, maar wel zijn vrouw ging met alle aandacht lopen. Op sociale media circuleert er namelijk een opvallend kiekje van Michèle. Ze trok een gewaagde outfit aan en door de flits van de camera schijnt de outfit nog meer door. Op Twitter wordt er heel wat geschreven over haar bijzondere look.

Gedurfd

"OMG, je kan haar tepels zien", klinkt het onder meer. Toch vinden ook heel veel mensen haar gewaagde look erg geslaagd. "Prachtig", "Ze is een godin", "So cute", "Beautiful", "Ze is zo knap", "Voortreffelijk", "Mooi", "Wat een vrouw" en "Geweldig", reageren ze ook nog.

12 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws