Aaron Blommaert spreekt klare taal over zijn liefdesstatus: "Simpel" showbizz
showbizz

Aaron Blommaert spreekt klare taal over zijn liefdesstatus: "Simpel"

Aaron Blommaert spreekt klare taal over zijn liefdesstatus: "Simpel"

Aaron Blommaert is bekend van onder meer zijn rol in 'Familie' en als presentator van 'The Voice'. Velen vragen zich af of hij een relatie heeft.

Aaron werd namelijk lange tijd gelinkt aan Gloria Monserez, maar dat zou toch niet blijken te kloppen. Zit hij dan in een relatie? "Ik praat daar niet zoveel over om de simpele reden dat ik er niet veel over te vertellen heb", zegt Aaron in Billie. Het lijkt er dus op dat hij geen relatie heeft.

"Niet dat ik geen open boek ben, maar mijn liefdesleven? Daar valt momenteel niet erg veel in te beleven. Ik heb natuurlijk wel veel mensen rondom mij die ik liefde geef en van wie ik liefde krijg", klinkt het.

Toch wordt er heel vaak gesproken over het liefdesleven van Aaron. “De mensen gaan er heel snel van uit dat ik een relatie heb. En elke keer denk ik: waar halen die mensen dat? Ik heb zelfs nog nooit gezegd of ik op vrouwen of mannen val. Of allebei."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws