Amber uit Boer zkt Vrouw feest in gewaagde outfit, William met mond vol tanden showbizz
showbizz

Amber uit Boer zkt Vrouw feest in gewaagde outfit, William met mond vol tanden

Amber uit Boer zkt Vrouw feest in gewaagde outfit, William met mond vol tanden

In ‘Boer zkt Vrouw’ werden Amber en boer William tot grote verrassing van de kijker eerst geen koppeltje. Pas een paar maanden later sloeg de vonk eindelijk over. En ja hoor, de tortelduifjes zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar.

Hun relatie konden we tot nu toe al op de voet volgen. Zowel Amber als William deinst er niet van terug om eens een schattig kiekje van hun tweetjes op Instagram te delen. Het is nog steeds dik aan tussen de twee, dat steekt William ook niet bepaald onder stoelen of banken.

Op haar Instagram zien we Amber poseren in een korte jumpsuit met lange laarzen. Helemaal klaar om het feestbeest in zichzelf los te laten. Haar vriend William wist ze in ieder geval van zijn sokken te blazen met haar sexy outfit. “Ja wadde”, schrijft hij onder de foto’s van zijn knappe vriendin.

Maar ook haar volgers zijn erg onder de indruk. “Wauw Amber”, “Wat een bom”, “Stralend” en “De allerknapste”, laten ze haar een voor een weten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws