André Hazes maakt definitief komaf met roddels, Monique Westenberg reageert showbizz
showbizz

André Hazes maakt definitief komaf met roddels, Monique Westenberg reageert

André Hazes maakt definitief komaf met roddels, Monique Westenberg reageert

Er wordt de laatste tijd heel wat gezegd en geschreven over André Hazes. Over zijn burn-out, zijn relatie met Monique Westenberg, zijn alcoholverslaving… Maar nu schept André Hazes voor eens en altijd duidelijkheid.

Op 20 oktober brengt André Hazes namelijk een vijfdelige documentaireserie uit over zijn leven. Twee jaar lang werd de zanger gevolgd in misschien wel de zwaarste periode van zijn leven.

De documentaire brengt in beeld hoe André Hazes’ leven er de afgelopen twee jaar écht uitzag en hoe de zanger zich al die tijd gevoeld heeft. "Ik ben de stijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken", schrijft Hazes op Instagram. Hij kan niet wachten om zijn verhaal nu op de wereld los te laten.

Zijn moeder Rachel Hazes heeft een mooie boodschap voor hem. "Ik weet als geen ander hoe diep jij hebt gezeten. Ik ben zo ongelofelijk trots op jou om wat je overwonnen hebt en hoe je weer in het leven staat. Ik denk dat niemand zich kwetsbaarder had kunnen opstellen door dit allemaal met het publiek te delen", schrijft ze. "Dapper, kwetsbaar, sterk en trots", laat zijn ex Monique ook weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws