Ann Van den Broeck krijgt serieuze waarschuwing van dokter na kankerdiagnose showbizz
showbizz

Ann Van den Broeck krijgt serieuze waarschuwing van dokter na kankerdiagnose

Ann Van den Broeck krijgt serieuze waarschuwing van dokter na kankerdiagnose

Ann Van den Broeck kreeg deze zomer helaas vreselijk nieuws te horen. Er werd borstkanker vastgesteld bij de actrice. Ondertussen is de tumor wel al fel verkleind en zit ze bijna in de helft van haar chemobehandelingen.

Onlangs kon je Ann Van den Broeck nog zien schitteren in de musical ‘Mamma Mia’. Een dertigtal voorstelling heeft ze gespeeld. Maar het had geen haar gescheeld of dat was niet het geval. Haar dokter was eerst geen grote fan het idee toen Ann hem erover aansprak. “Het bleef toch even stil", zegt Ann in 'De Tafel van Vier'.

Gezien haar leeftijd en conditie mocht ze het uiteindelijk wel proberen. "Op voorwaarde dat ik niets zou forceren en meteen zou stoppen als ik me duizelig of moe voelde”, vertelt Ann. Gelukkig heeft de actrice geen enkel probleem ondervonden op het podium. Ze spaarde dan ook al haar energie op voor de voorstellingen en werd enorm goed begeleid.

"Ik heb er echt voor gezorgd dat ik goed naar mijn lichaam luisterde", klinkt het. Niet evident. Zeker in het begin was het even zoeken, omdat ze nog niet wist of wat ze voelde wel oké was. “Maar ik ben heel blij dat ik dat toch heb kunnen doen, omdat het mij een enorme mentale boost heeft gegeven", besluit Ann.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws