Brecht uit 'Blind Getrouwd' openhartig over intimiteit: "We amuseren ons" showbizz
showbizz

Brecht uit 'Blind Getrouwd' openhartig over intimiteit: "We amuseren ons"

Brecht uit 'Blind Getrouwd' openhartig over intimiteit: "We amuseren ons"

Het gaat goed tussen Brecht en Dziubi. Na een succesvolle huwelijksreis, lijkt ook het samenwonen zeer vlot te verlopen. Hoe het zit op vlak van intimiteit bespreekt Brecht nu met zijn vriendinnen.

Niet alleen Jana en Christiaan praten openlijk over intimiteit en seks. Zij gaven eerder al aan elkaar toe dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie. Ook Brecht praat nu openhartig over dat onderwerp met enkele vriendinnen, ook al vindt hij het een beetje ongemakkelijk in het begin.

“Ik vind dat eigenlijk iets heel persoonlijks”, bekent Brecht als zijn vriendin vraagt hoe het zit met intimiteit. “We zitten nog in een beginstadium, dus het is lastig om dat proces te delen”, vertelt hij. “We zijn er zelf nog zoekende in en dat maakt dat we onze tijd nemen, stapje voor stapje. Maar er zijn zeker al stappen gezet”, aldus Brecht.

Verder legt hij ook uit dat hij en Dziubi er graag de tijd voor nemen. “Ik wil geen druk leggen. We doen het op ons tempo met heel veel respect”, vertelt hij. Volgens Brecht is die verbinding er zeker en vast, ook op lichamelijk vlak. “Maar er is nog een weg af te leggen”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws