Ellen Callebout geeft duidelijk signaal aan Gert Verhulst na ‘De Tafel van Vier’-schandaal showbizz
showbizz

Ellen Callebout geeft duidelijk signaal aan Gert Verhulst na ‘De Tafel van Vier’-schandaal

Ellen Callebout geeft duidelijk signaal aan Gert Verhulst na ‘De Tafel van Vier’-schandaal

Gert Verhulst heeft een zware week achter de rug. Na de heisa rond zijn nieuwe programma ‘De Tafel van Vier’, heeft zijn vrouw Ellen Callebaut een klare boodschap voor hem.

Gert Verhulst kreeg harde kritiek na de eerste aflevering van ‘De Tafel van Vier’. Verschillende keren viel het n-woord tijdens een debat over woke. Dat zorgde voor veel ophef, waardoor Gert zich snel verontschuldigde. Het was volgens hem niet zijn intentie om mensen te kwetsen.

Ondanks alle heisa heeft zijn vrouw Ellen een belangrijke boodschap voor hem. Die deelt ze graag openbaar op haar Instagram. “Voor mij ben jij sowieso mijn favoriete tafelgezelschap, ook op de mindere dagen. Veel succes straks”, schrijft ze. Ook deelt ze een grappige foto van hun twee samen. Ze blijft haar man dus door dik en dun steunen.

Ook in de commentaren op haar post lijkt alvast niets aan de hand, want haar volgers reageren met complimentjes. “Haha, geweldig”, “Zalige foto”, “Jullie zijn zo leuk samen” en “Hij heeft het geweldig gedaan”, reageren ze onder andere.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws