Ellen Callebout maakt korte metten met gedrag van Gert Verhulst: "Geen excuus" showbizz
showbizz

Ellen Callebout maakt korte metten met gedrag van Gert Verhulst: "Geen excuus"

Ellen Callebout maakt korte metten met gedrag van Gert Verhulst: "Geen excuus"

Gert Verhulst en Ellen Callebaut zijn al dertien jaar samen. Maar dat verliep niet zonder stoot of slag. Gert ging enkele jaren geleden serieus over de schreef en daarom nam Ellen een drastisch besluit.

We kennen Gert en Ellen allemaal als een sterk showbizzkoppel. Maar ze gingen toch korte tijd uit elkaar toen Gert een relatie begon met ex-K3'tje Josje. Dat kwam omdat Gert en Ellen die tijd naast elkaar leefden, vertelt hij nu openhartig in Dag Allemaal.

"Zij had een restaurant in Blankenberge waar ze in het weekend van 's morgens tot 's nachts werkte. We zagen elkaar niet genoeg. Ik weet dat het geen excuus is, maar dat heeft wel geleid tot overspel", geeft hij eerlijk toe. Maar Gert zag vrijwel meteen in dat Ellen toch de vrouw van zijn leven is. Om hun relatie te redden, hakten ze een moeilijke knoop door.

Ellen besliste namelijk om haar onafhankelijkheid op te geven en te stoppen met werken. Sindsdien neemt zijn de organisatie van hun leventje op zich. Geen evidente keuze, maar het lijkt zo wel beter te werken. En dat weet Gert maar al te goed. "Ik ga nooit meer iets riskeren, ik weet dat het gras níet groener is aan de overkant", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws