Florence uit 'Blind Getrouwd' bevestigt wat de kijker denkt: "Echt wel saai" showbizz
showbizz

Florence uit 'Blind Getrouwd' bevestigt wat de kijker denkt: "Echt wel saai"

Florence uit 'Blind Getrouwd' bevestigt wat de kijker denkt: "Echt wel saai"

Florence en Jiri uit ‘Blind Getrouwd’ groeien steeds meer naar elkaar toe. Maar dat heeft toch wat tijd gekost. De slakjes van de hoop durven ze zichzelf wel eens te noemen. Daardoor laten ze op de kijker misschien een wat saaiere indruk achter.

Volgens de meesten gaat het veel te traag vooruit. Ook voor Jiri mocht het misschien wat sneller gaan. “Bij hem waren er al prille gevoelens. Maar hij wist dat hij me tijd moest geven”, vertelt Florence in TV-Familie. “Ik heb er geen spijt van dat Jiri en ik het op het gemakje hebben aangepakt”, bedenkt ze zich. Het laatste wat ze wilden, was iets overhaasten.

Als we de trouwe kijker moeten geloven, blijft het niet duren. “Ik begrijp dat de kijkers nu al zulke conclusies trekken. Wanneer ik ons nu op televisie zie... Wij komen echt wel saai over”, lacht Florence. Ook op huwelijksreis kreeg ze die indruk al. Hoe hard ze ook probeerde het niet te doen, vergelijken met de andere koppels doe je sowieso.

“Ik zag ook dat enkele koppels een stuk verder stonden op fysiek vlak. Toen dacht ik: ‘Zijn wij nu écht saai?’”, gaat Florence verder. Maar dat misverstand wil ze toch liever uit de weg. “Voor alle duidelijkheid: wij zijn absoluut geen saai koppel. Wie weet krijg je onze enthousiaste kant nog te zien en verrassen we iedereen!” Blijven kijken, is dus haar boodschap.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws