Jelle Cleymans verrast en gaat poedelnaakt: "Groot attribuut" showbizz
showbizz

Jelle Cleymans verrast en gaat poedelnaakt: "Groot attribuut"

Jelle Cleymans verrast en gaat poedelnaakt: "Groot attribuut"

Al een goede twee jaar wordt er gesproken over de nieuwe Studio 100-musical ‘Vergeet Barbara’. In december komt het er eindelijk van. Jelle Cleymans heeft alvast een verrassing van formaat.

In december is het eindelijk zover: de première van ‘Vergeet Barbara’. Het wordt een musical om u tegen te zeggen. Met als schitterende cast Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, James Cooke, Gert Verhulst, én Free Souffriau als Barbara. Maar in tegenstelling tot hun andere spektakelmusicals, keert Studio 100 deze keer terug naar de essentie van het theater.

Grote attributen mogen we dus vergeten, denk maar aan rijdende tribunes zoals bij ’40-45’. We krijgen gewoon een podium en een tribune. Deze keer heeft Studio 100 heel wat anders voor ons in petto om mee uit te pakken. “Ik ga naakt, dus er zal wel één groot attribuut zijn”, grapt Jelle Cleymans in HLN Showbits. “We kunnen allemaal beamen dat dat een leugen is”, lacht James Cooke.

Alle grapjes terzijde, het spektakel zal volgens Jonas Van Geel vooral in het dansen en het muziekensemble zitten. “Er is ook een heel grote koers die voor een heleboel spektakel zal zorgen”, licht de acteur al een tipje van de sluier op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws