Karen Damen doet verrassend boekje open over 'Familie'-collega Caroline Maes showbizz
showbizz

Karen Damen doet verrassend boekje open over 'Familie'-collega Caroline Maes

Karen Damen doet verrassend boekje open over 'Familie'-collega Caroline Maes

Karen Damen is ondertussen al een hele tijd te zien als Vanessa in ‘Familie’. Terechtkomen bij een van Vlaanderens grootste soaps was een heuse carrièreswitch voor het ex-K3’tje. Gelukkig nam actrice Caroline Maes, Mieke in de reeks, Karen onder haar hoede.

“Toen ze die eerste keer op de set van 'Familie' verscheen, zag ik een bang vogeltje”, biecht Caroline op in Dag Allemaal. Gelukkig kon zij Karen vanaf dag één geruststellen. “Ik haat het woord ‘klik', maar met Caroline voelde ik er een”, vertelt het ex-K3’tje. “Bij haar kan ik mezelf zijn en heb ik geen gêne.”

Caroline heeft Karen meteen op weg geholpen. Dat doet ze nog steeds, en het is meer dan ooit nodig. Karen staat namelijk voor een heftige verhaallijn. Vanessa’s verleden als escorte wordt helemaal opgerakeld. “Ik had nooit gedacht dat ik zulke heftige scènes zou kunnen spelen. Dat ik er toch in geslaagd ben, heeft alles met Caroline te maken”, geeft de actrice toe.

Caroline is sinds kort intimiteitscoach, pas de tweede in Vlaanderen. En dat komt nu goed van pas. “Toen ik wist dat er een zware, emotionele scène aankwam tussen Vanessa en Mieke, was ik blij dat het met Caroline was”, moet Karen toegeven. De steun van Caroline komt dus op het gepaste moment. “Weet je dat je mij zelfs enorm aan Kristel Verbeke doet denken?”, vraagt Karen aan haar collega.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws