Klaasje Meijer en vriend kondigen heuglijk nieuws aan: "Wauw, gefeliciteerd" showbizz
showbizz

Klaasje Meijer en vriend kondigen heuglijk nieuws aan: "Wauw, gefeliciteerd"

Klaasje Meijer en vriend kondigen heuglijk nieuws aan: "Wauw, gefeliciteerd"

K3 is voor Klaasje een afgesloten hoofdstuk. Ze wist voor zichzelf duidelijk te bepalen waar haar prioriteiten liggen. Eén daarvan is haar vriend Max. Zij delen nu fantastisch nieuws mee.

Gisteren vierde het koppeltje groot feest. Klaasje en haar vriend Max zijn namelijk acht jaar samen en dat mag iedereen geweten hebben. Op Instagram zet Klaasje haar soulmate eens goed in de bloemetjes. Samen genieten ze met een cocktail in de hand van een gezellige date night. Na al die jaren zijn Klaasje en Max nog steeds dolgelukkig met elkaar.

Van alle geruchten die laatst de ronde deden over Klaasje en Connor Rousseau lijken ze zich niets aan te trekken. Klaasje leerde de politicus kennen tijdens hun deelname aan ‘The Masked Singer’ en gingen daarna meermaals op restaurant samen. Gewoon als goede vrienden. Maar toch deed dat heel wat stof opwaaien. Maar ook met Max kan Connor het goed vinden. “Supertoffe kerel, ik heb hem al ontmoet", vertelde hij eerder in TV-Familie.

Iedereen is in ieder geval heel blij voor Klaasje en Max. “Gefeliciteerd, geniet van deze dag en elkaar”, “Proficiat cuties” en “Jullie zien er zo gelukkig uit”, schrijven Klaasjes volgers in de opmerkingen. “Leukste koppel van Nederland”, vindt iemand zelfs.

Populair

Laatste nieuws