Koen Crucke krijgt erg verontrustend telefoontje: "Hopelijk komt alles goed" showbizz
showbizz

Koen Crucke krijgt erg verontrustend telefoontje: "Hopelijk komt alles goed"

Koen Crucke krijgt erg verontrustend telefoontje: "Hopelijk komt alles goed"

Koen Crucke kreeg onlangs erg verontrustend nieuws te horen van zijn dokter. Hij moet dringend een dubbele oogoperatie ondergaan om te vermijden dat hij blind wordt. Morgen is de grote dag aangebroken.

Een dikke maand geleden kreeg Koen Crucke te horen dat hij onder het mes moest. Hij zocht een dokter op omdat zijn zicht steeds slechter werd. En maar goed ook, want volgens de oogspecialist was Koen er maar net op tijd bij. “Ik heb gelukkig geen cataract, maar ik moet wel geopereerd worden om te vermijden dat ik misschien blind word’, vertelde Koen eerder in Dag Allemaal.

Koen moet zo snel mogelijk een dubbele oogoperatie ondergaan. Om geen risico te nemen, worden zijn beide ogen apart geopereerd. En morgen is zijn rechteroog aan de beurt. Dat laat de zanger en acteur weten op Instagram. “Kreeg net een telefoontje. Morgen om 8u in het ziekenhuis voor mijn oogoperatie”, schrijft hij.

“Hopelijk komt alles goed. En zien we al wat beter”, durft Koen luidop te hopen. Als de ingreep goed verloopt, wordt hij in januari aan zijn linkeroog geopereerd. Fingers crossed dus.

Bron: Instagram Stories

Koen Crucke krijgt erg verontrustend telefoontje: "Hopelijk komt alles goed"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws