Komt het nog goed tussen Peter en Femke in Thuis? Geert Hunaerts geeft antwoord showbizz
showbizz

Komt het nog goed tussen Peter en Femke in Thuis? Geert Hunaerts geeft antwoord

Komt het nog goed tussen Peter en Femke in Thuis? Geert Hunaerts geeft antwoord

Deze week was Geert Hunaerts, Peter uit ‘Thuis’, te gast in de podcast ‘De Thuisploeg’. Daar heeft hij het over de vraag die op de lippen van elke trouwe ’Thuis’-fan brandt: komt het ooit nog goed tussen Peter en Femke?

Vorig seizoen gebeurde het ondenkbare. Het misschien wel sterkste koppel uit ‘Thuis’ ging uit elkaar. Peter en Femke zetten een punt achter hun sprookjeshuwelijk. Iets wat veel fans tot op vandaag betreuren. Geert Hunaerts, die Peter speelt, denkt daar anders over.

“Het zou saai zijn mocht het ideale koppeltje voor heel hun leven perfect zijn”, stelt Geert vast. Ook voor hem was Peter en Femke iets heel vertrouwds. “Maar anderzijds vraag je je af waar het nu met je personage naartoe gaat en dat is wel spannend”, vindt hij. Altijd rozengeur en maneschijn moeten spelen, is voor een acteur natuurlijk ook niet het van het.

Toch zit de trouwe kijker vol hoop te wachten op een verzoening. Maar vinden Peter en Femke elkaar terug? “Ik moet eerlijk toegeven: ik weet het zelf niet”, moet Geert teleurstellen. “Wij worden op de hoogte gehouden van verhaallijnen op lange termijn. We hebben dus wel een idee welke richting we uitgaan, maar niet specifiek”, legt hij uit. Net als voor de fans blijft het voor Geert en Vanya Wellens (Femke) één groot vraagteken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws