Kristel Verbeke komt met verrassing van formaat en onthult grootse plannen showbizz
showbizz

Kristel Verbeke komt met verrassing van formaat en onthult grootse plannen

Kristel Verbeke komt met verrassing van formaat en onthult grootse plannen

Het is al even geleden dat we Kristel Verbeke nog op tv hebben gezien, maar daar zou wel eens snel verandering in kunnen komen. Het ex-K3’tje heeft namelijk groot nieuws.

Kristel Verbeke kondigt fantastisch nieuws aan op haar Instagrampagina, want ze zal binnenkort een nieuw programma op Eén presenteren. Samen met Kamal Kharmach, comedian en docent bedrijfseconomie, wil ze Vlamingen helpen zodat ze financieel het hoofd boven water kunnen houden in deze moeilijke tijden.

Kristel en Kamal leggen in een video verder uit wat ze juist willen doen. “Je kijkt op het einde van de maand op je rekening en er staat niets meer op. Je hebt keihard gewerkt en je denkt: ‘hoe kan dat nu?’”, klinkt het. “Voor een nieuw programma op Eén gaan wij samenwerken en wij willen jou graag helpen”, aldus Kristel.

Het duo gaat op zoek naar gezinnen, singles, gepensioneerden of jonge koppeltjes die wel wat hulp kunnen gebruiken. “Het enige wat je moet doen, is ons bij jou thuis binnenlaten, al je facturen geven en dan kunnen wij onderzoeken of er toch gewoontes zijn die je heel veel geld kosten”, zeggen ze. Geïnteresseerden kunnen zich nu al inschrijven op de website van de VRT.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws