Nieuwsanker Goedele Wachters raakt lelijk gewond op reis: "Afzien als een beest" showbizz
showbizz

Nieuwsanker Goedele Wachters raakt lelijk gewond op reis: "Afzien als een beest"

Nieuwsanker Goedele Wachters raakt lelijk gewond op reis: "Afzien als een beest"

Goedele Wachters vertoeft momenteel in het zonnige Marokko. En daar is ze niet zonder reden. Ze neemt er met haar mountainbike moedig deel aan een stevige marathon.

Honderden kilometers afleggen in Marokkaanse berglandschappen, in extreme weersomstandigheden en op zandwegen vol stenen. Dat is Roc du Maroc. Een heuse uitdaging dus. Eentje die de uiterst sportieve Goedele Wachters met veel plezier aangaat.

De eerste dagen waren alvast zeer geslaagd, laat ze weten. Al geeft ze wel aan dat het voor een “onervaren mountainbikester” niet al te simpel is. “Roc du Maroc, dat is op je tanden bijten” en “Afzien als een beest”, schrijft ze op Instagram. “Maar ook beloond worden door prachtige landschappen”, zegt ze snel weer als haar positieve zelve.

Gisteren kende de reis even een dieptepunt. Goedeles knie raakte midden in haar tocht geblesseerd. Gelukkig kon ze ter plekke meteen door een kinesist verzorgd worden. En dapper als ze is, sprong ze meteen weer op de fiets en zette ze de marathon zonder enig probleem verder.

Bron: Instagram Stories

Nieuwsanker Goedele Wachters raakt lelijk gewond op reis: "Afzien als een beest"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws