'Thuis'-kijkers reageren enorm bezorgd: "Dat zal oorlog geven" showbizz
showbizz

'Thuis'-kijkers reageren enorm bezorgd: "Dat zal oorlog geven"

'Thuis'-kijkers reageren enorm bezorgd: "Dat zal oorlog geven"

De verhaallijn van Lowie en Paulien, die samen voor een kindje willen gaan, deed al serieus wat stof opwaaien. De twee kregen nu geweldig nieuws. Het ziet ernaar uit dat er binnenkort een nieuw baby’tje in ‘Thuis’ komt. Maar kijkers voelen de bui al hangen.

Het geluk kan niet op in ‘Thuis’. Lowie en Paulien willen samen voor een kindje gaan. En na veel tegenslagen hebben ze eindelijk een draagmoeder gevonden. Goede vriendin Tamara heeft na weken twijfelen toch beslist dat ze haar vrienden toch uit de nood wil helpen.

Een mooi moment van vriendschap, dat volgens de kijkers nooit goed kan aflopen. Zij zien heel wat drama aankomen in de vriendengroep. “Dat is om problemen vragen, veel te ingewikkeld”, schrijven de meeste kijkers in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. Anderen hebben dan weer een compleet andere afloop voor ogen.

Vorige week deelde Lowie namelijk de lakens met zijn ex, Viv. Zij wou geen kinderen en daarom ging de twee vorig seizoen uit elkaar. De kijker ziet het van mijlenver aankomen: “Viv wordt zwanger en wil toch met Lowie voor het kindje gaan” en “Dat gaat voor oorlog zorgen, Paulien zal compleet flippen”. Mogen we ons binnenkort aan twee kindjes in de soap verwachten? Als dat maar goed afloopt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws