Wout van Aert blaast iedereen omver met ontroerende boodschap: "Zo'n verrassing" showbizz
showbizz

Wout van Aert blaast iedereen omver met ontroerende boodschap: "Zo'n verrassing"

Wout van Aert blaast iedereen omver met ontroerende boodschap: "Zo'n verrassing"

Momenteel kan je nog elke zondagavond een aflevering meepikken op Eén, maar het ‘Hotel Romantiek’-avontuur loopt stilaan op zijn einde. Net voor de eindmeet gooien de presentatoren nog eens alles in de strijd om Cupido te spelen.

Gloria Monserez ontving zondag alle deelnemers voor een bijzondere avond. Zij moesten voor de laatste keer hun stemformulieren invullen. Maar eerst pakte Gloria uit met een verrassing van formaat: filmpjes van het thuisfront. Die moesten voor dat laatste duwtje in de rug zorgen. Kinderen, kleinkinderen, broers of zussen passeerden allemaal de revue. Maar voor René hadden ze iets anders in petto.

Niemand minder dan Wout van Aert wil over hem een goed woordje kwijt. "Ik ben van kleins af aan beginnen te fietsen en hij was mijn eerste ploegleider", verrast Wout jan en alleman. René is de man die Wout op weg geholpen heeft en daar is de wielrenner hem nog steeds erg dankbaar voor. "Hij heeft humor. En het allerbelangrijkste dat ik van hem geleerd heb, is dat je bij elke tegenslag in het leven positief moet blijven", aldus Wout.

"Daarom verdient hij alle geluk in zijn leven en ik hoop dat hij dat hier zal vinden", besluit Wout. Dit was wel het laatste wat René verwacht had. "Amai, wat “een verrassing", zegt hij, zichtbaar geëmotioneerde en apetrots. Als de dames na deze mooie woorden niet als een blok voor René vallen, begrijpen we het ook niet meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Populair

Laatste nieuws