Zó steelt een uitdagende Eline De Munck de show op de première van 'Zillion' showbizz
showbizz

Zó steelt een uitdagende Eline De Munck de show op de première van 'Zillion'

Zó steelt een uitdagende Eline De Munck de show op de première van 'Zillion'

Ook Eline De Munck was gisterenavond van de partij in Antwerpen. Haar verschijning op de rode loper lokt al snel heel wat reacties uit.

Gisterenavond vond de première van ‘Zillion’ plaats in de Kinepolis van Antwerpen. De langverwachte film van Robin Pront laat meer zien van het veelbesproken nachtleven in de meest legendarische club van Antwerpen en omstreken. Veel bekende gezichten waren gisteren aanwezig op de première, waaronder ook Eline De Munck.

Zij kreeg daar meteen veel aandacht van de fotografen omdat ze een opvallende outfit droeg. Zo had ze een kort zwart kleedje aan met zilveren accenten en daaronder hoge witte laarzen. Een klassevolle, maar ook uitdagende look. Bovendien had Eline ook nog een bijzondere accessoire bij.

Ze had namelijk een speciale zonnebril op die volledig bij de nineties vibe van ‘Zillion’ past. Deze bril werd speciaal gemaakt om de première van de film te vieren, want het is een samenwerking met haar eigen brillenmerk Odette Lunettes. Haar volgers zijn alvast fan vaar haar look. “Omg”, “Knappe foto’s” en “Mooi”, klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws