'Club Brugge grijpt mogelijk drastisch in en zet Ivan Leko op straat' Sport
Sport

'Club Brugge grijpt mogelijk drastisch in en zet Ivan Leko op straat'

'Club Brugge grijpt mogelijk drastisch in en zet Ivan Leko op straat'

Ivan Leko kroonde zich woensdag op het Gala van de Gouden Schoen tot Trainer van het Jaar. De Kroaat deed het tijdens de voorbije jaargang heel sterk, maar toch wacht hij nog steeds op een contractverlenging bij Club Brugge.

Volgens Het Nieuwsblad moet Leko zich stilaan zorgen beginnen te maken. "Woensdagavond kreeg hij nog de prijs van Trainer van het Jaar op de Gouden Schoen, deze zomer staat Ivan Leko mogelijk weer op straat. Zijn contract bij Club Brugge, dat hij in 2017 ondertekende, loopt in juni af", meldt de krant.

"Hoewel hij in zijn eerste jaar meteen de titel pakte en in zijn tweede seizoen hoge ogen gooide in de Champions League, wacht Club Brugge af om hem een nieuwe, verbeterde verbintenis aan te bieden. Dat hij in verdenking staat in de zaak-Propere Handen, heeft zijn onderhandelingspositie niet versterkt. Om ook volgend seizoen aan de slag te zijn in Brugge, kan Leko maar best zijn kunstje van vorig jaar herhalen", klinkt het tot slot nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws