Deschacht stormt weg tijdens interview na vraag over gokaffaire Sport
Sport

Deschacht stormt weg tijdens interview na vraag over gokaffaire

Deschacht stormt weg tijdens interview na vraag over gokaffaire

Olivier Deschacht heeft zich tijdens een interview van zijn kleinste kant laten zien. De ervaren verdediger van Sporting Lokeren zette een gesprek met journalist Erik Libois van de RTBF stop. De reden? Die wilde het over de gokaffaire waar Deschacht bij betrokken is hebben.

Libois doet zijn verhaal bij de RTBF: “Helemaal aan het einde van een interview dat zonder de minste hapering had plaatsgevonden, brachten we het onderwerp aan - wat plagend en een beetje provocerend zoals gebruikelijk is bij interviews voor ‘Sur le Gril’.

"De vraag was de volgende: “De volgende wedstrijd van 3 maart Lokeren-Anderlecht zal een belangrijk moment voor je zijn, ben je van plan om op deze wedstrijd te wedden?” Tot onze verbazing stapte Deschacht op, staarde ons boos aan en beëindigde het gesprek door haastig de kamer te verlaten.”

Zaak is nog hangende

Het is dan ook duidelijk: Deschacht wil het op dit moment nog niet hebben over de gokaffaire die hem boven het hoofd hangt. Deschacht werd in 2017 veroordeeld tot 24.000 euro boete omdat vanop zijn gok­account, aangemaakt in 2006, meerdere keren was gegokt op wedstrijden van zijn toenmalige ploeg Anderlecht.

Deschacht en zijn advocaat Luc Deleu vechten dat vonnis echter aan, het zou zijn jongere broer Xavier zijn die de gokaccount gebruikte, en de zaak is dus nog hangende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws