Het kon niet uitblijven: Voetbalbond grijpt in bij Thibaut Courtois Sport
Sport

Het kon niet uitblijven: Voetbalbond grijpt in bij Thibaut Courtois

Het kon niet uitblijven: Voetbalbond grijpt in bij Thibaut Courtois

In juni ontstond er commotie bij de Rode Duivels toen Thibaut Courtois besloot de selectie te verlaten. Aanleiding was zijn ontevredenheid over het verlies van de aanvoerdersband aan Romelu Lukaku tijdens de interland tegen Oostenrijk.

Hoewel anderhalve maand stilte volgde, heeft Courtois onlangs zijn standpunt over zijn toekomst bij de Duivels duidelijk gemaakt. Hij lijkt volgens Het Laatste Nieuws niet open te staan voor een verzoening met bondscoach Domencio Tedesco.

Maar onverwacht kwam er maandag beweging in de zaak. Technisch directeur Frank Vercauteren werd gespot op de luchthaven van Madrid, waar hij naar verluidt voor het eerst met Courtois over de kwestie sprak. Na een afkoelperiode hoopt Vercauteren de situatie recht te trekken. Opvallend is dat Tedesco zelf niet aanwezig was in Madrid, wat erop wijst dat Vercauteren wellicht Courtois' kant van het verhaal wil horen. Over drie weken maakt Tedesco zijn volgende selectie bekend. Het blijft afwachten of Courtois daar deel van zal uitmaken.

119 claps
3 bezoekers

Populair

Laatste nieuws