José De Cauwer: "Zo denk ik over Wout Van Aert in de Tour" Sport
Sport

José De Cauwer: "Zo denk ik over Wout Van Aert in de Tour"

José De Cauwer: "Zo denk ik over Wout Van Aert in de Tour"

Wout Van Aert rijdt de Ronde van Frankrijk en dat is toch wel een verrassing. Volgens José De Cauwer is die beslissing niet zomaar in korte tijd genomen.

“Ik ben absoluut vóór Van Aert in de Tour. Hij is er klaar voor. Zijn takenpakket zal ­beperkt zijn: sprints aantrekken voor Groenewegen en bergop misschien proberen om Kruijswijk bij te staan. Maar die gaat niet voor een klassement, dus Van Aert zal de luxe hebben dat hij zich af en toe eens kan terugzetten, wat tijd kan pakken in het klassement", vertelt De Cauwer in Het Nieuwsblad.

"Bij Jumbo-Visma zullen ze er wel over hebben nagedacht. Die nemen geen beslissingen à l'improviste. Misschien zal de Tour een impact hebben op zijn crosswinter. Misschien slaat hij straks de Wereldbekers in de VS over. Eerlijk gezegd: so what? Ja, dan zal hij het wereld­bekerklassement niet winnen op het einde van het seizoen, maar wat stelt dat voor in vergelijking met het palmares dat Van Aert en Van der Poel nu al hebben?”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws