Kompany drukt zelf door voor erg verrassende aanwinst bij Anderlecht Sport
Sport

Kompany drukt zelf door voor erg verrassende aanwinst bij Anderlecht

Kompany drukt zelf door voor erg verrassende aanwinst bij Anderlecht

Anderlecht heeft met Jelle ten Rouwelaar van NAC Breda een nieuwe keeperstrainer aangetrokken. Vincent Kompany is de drijvende kracht achter die versterking, zo schrijft Het Nieuwsblad.

"Het verwondert me niet dat Kompany bij Ten Rouwelaar is uitgekomen”, zegt Stijn Vreven die in 2017 coach was bij NAC aan Het Nieuwsblad. “NAC heeft al enkele jaren een samenwerkingsakkoord met Man City en Jelle trok regelmatig naar Manchester om zich technisch bij te scholen. Met welke nieuwe toestellen, met welke nieuwe oefeningen maak ik mijn keepers beter? Hij leerde daar de fijnste kneepjes van keeperstraining en raakte er aan de praat met Kompany.”

Huidig keeperstrainer Max de Jong wil niet vertrekken. Hij voelt zich goed bij Anderlecht en heeft nog een contract van een jaar. Paars-wit wil hem liever niet ontslaan. Daarom mag De Jong zich nu bezig houden met de doorstroming van jonge keepers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws