Mathieu Van der Poel doet opvallende uitspraak over Wout Van Aert: “Dit had ik nooit van hem verwacht” Sport
Sport

Mathieu Van der Poel doet opvallende uitspraak over Wout Van Aert: “Dit had ik nooit van hem verwacht”

Mathieu Van der Poel doet opvallende uitspraak over Wout Van Aert: “Dit had ik nooit van hem verwacht”

De grote vorm van Wout Van Aert is ook Mathieu Van der Poel niet ontgaan. De Kempenaar wordt momenteel door zowat iedere kenner omschreven als de beste renner ter wereld. In de Ronde van Frankrijk kon hij al twee ritten winnen.

Intussen is Van der Poel gestart in Tirreno-Adriatico, maar vorige week keek hij met grote ogen naar de prestaties van zijn eeuwige concurrent. “Het is wel indrukwekkend wat Wout nu doet”, zegt hij in het Algemeen Dagblad. “Dat hij op het vlakke een rit kan winnen, dat is voor mij allemaal geen verrassing. Maar bergop is hij sterker dan ik had verwacht."

Hoe vaak hij nog zal veldrijden na dit eigenaardige wegseizoen, hangt af van hoeveel rust hij hierna moet nemen. “En ik zit ook nog met de Olympische Spelen in mijn hoofd. Veldrijden, wegkoersen, mountainbiken, het moet op het einde wel allemaal kloppen”, besluit Van der Poel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws