Sven Nys zorgt voor grote opschudding: “Dat is helemaal niet waar” Sport
Sport

Sven Nys zorgt voor grote opschudding: “Dat is helemaal niet waar”

Sven Nys zorgt voor grote opschudding: “Dat is helemaal niet waar”

Begin januari maakte Sven Nys bekend dat de samenwerking tussen Telenet Baloise Lions en toenmalig ploegleider Kris Wouters stop werd gezet. “Het klikte al een tijdje niet meer”, klonk het toen.

Toch zag Wouters zijn ontslag totaal niet aankomen. “Ik was absoluut verrast”, zegt hij. “Ik moest zelfs even gaan zitten toen ik het hoorde, om eerlijk te zijn. Ik had dat echt niet verwacht.” Wouters volgt de renners van zijn voormalige ploeg nog steeds. “Absoluut. Ik heb ook nog een aantal renners die ik persoonlijk begeleid, dus vandaar dat ik ook op de meeste wedstrijden aanwezig probeer te zijn."

Wouters laat verstaan dat hij graag in het veldritwereldje werkzaam zou blijven. “Sowieso ga ik renners blijven begeleiden en ik hoop dat er nog ergens een aanbod komt, want dat is er tot nu toe nog niet geweest.” De renners die Wouters nu nog begeleidt – Quinten Hermans en Corné van Kessel – ruilden Telenet Baloise Lions begin dit jaar voor Tormans CX Team. Daar hebben ze echter nog niet gevraagd achter Wouters’ diensten.

Geen contacten

“Dat werd gezegd door Sven Nys bij mijn ontslag, dat ik daar naartoe zou gaan”, aldus Wouters. “Maar ik kan u formeel bevestigen dat er geen contacten zijn geweest. Ik sta daar zeker voor open, maar momenteel is er geen aanbod gekomen. Ook niet van een andere ploeg", luidt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws