Verheyen erg kritisch na Galatasaray-Club: "Is dat nu echt zoveel gevraagd?" Sport
Sport

Verheyen erg kritisch na Galatasaray-Club: "Is dat nu echt zoveel gevraagd?"

Verheyen erg kritisch na Galatasaray-Club: "Is dat nu echt zoveel gevraagd?"

Club Brugge sprokkelde dinsdag een punt in Turkije. Het was Krépin Diatta die in de extra tijd voor de verlossende 1-1 zorgde. Wat daarna volgde, was minder fraai. Diatta kreeg een tweede gele kaart omdat hij zijn shirt uittrok. Analist Gert Verheyen begrijpt er niets meer van.

"Diatta maakte uiteindelijk wel een goeie goal, al wijkt die bal wel af. Had Muslera hem anders wel gepakt? Dat weet je nooit", opent Verheyen bij Het Nieuwsblad. "Maar dan die reactie? De rode kaart van Mata was dikke pech. Je ziet wel vaker een speler tegen een cornervlag schoppen. Hij had het ongeluk dat die vlak niet tot aan de grond plooide maar middendoor brak en het vlagje verloor. Normaal krijg je daar geen geel voor."

"Maar dat Diatta zijn truitje uittrok en bij het verlaten van het veld dan nog hetzelfde gebaar als Lamkel Zé tegen AZ deed. Tja, spelers kopiëren elkaar. Het toont aan dat het managen van spelers als trainer een fulltime job is geworden", concludeert Verheyen. "Je kan alles nog zo goed uitleggen, je moet toch maar hopen dat het elke keer weer goed komt."

"Stom"

"Even nadenken, is dat zoveel gevraagd? Ik krijg dit met mijn verstand niet meer uitgelegd. Je maakt het moeilijk voor je eigen ploeg én voor jezelf, want daardoor speelt hij niet tegen Real Madrid. Stom."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws