Alweer een nieuwkomer in 'Familie' en het is helemaal geen onbekend gezicht TV en Radio
TV en Radio

Alweer een nieuwkomer in 'Familie' en het is helemaal geen onbekend gezicht

Alweer een nieuwkomer in 'Familie' en het is helemaal geen onbekend gezicht

Deze week duikt er een nieuwe actrice op in ‘Familie’. Het personage Jill, die één van de nieuwe kotstudenten is, wordt vertolkt door een bekend gezicht. Bovendien is ze ook de dochter van Marleen Merckx.

De cast van ‘Familie’ wordt opnieuw wat groter. Wie de preview voor deze week al had gezien, had het misschien zelf al opgemerkt. Zo zullen de kijkers van de VTM-soap kennis mogen maken met een nieuwe kotstudent. Jill zien we voor het eerst op een kotfeestje en zij is een vriendin van Jelle (Maarten Cop).

De nieuwe studente wordt vertolkt door Britt Das en zij schitterde eerder al eens op televisie. Zo had ze onder andere een kleine rol in de telenovelle 'Lisa' en dook ze ook op in 'Bloed, zweet & luxeproblemen'. Daarnaast zal het publiek haar misschien ook beter kennen als de dochter van Marleen Merckx. Zij is dan al weer jaren te zien in 'Thuis'.

Concurrentie

Marleen Merckx speelt al sinds de start van 'Thuis' in 1995 de rol van Simonneke. In de VRT-soap is Simonneke samen met Frank (Pol Goossen) en zij vormen één van de oerkoppels van de reeks. Zal de 25-jarige Britt net zolang gaan meespelen in een soapserie als haar moeder?

Populair

Laatste nieuws