An Lemmens raapt al haar moed bijeen en gaat enorme uitdaging aan TV en Radio
TV en Radio

An Lemmens raapt al haar moed bijeen en gaat enorme uitdaging aan

An Lemmens raapt al haar moed bijeen en gaat enorme uitdaging aan

We kennen An Lemmens vooral als presentatrice. Op tv, denk maar aan 'The Voice van Vlaanderen', maar ook op de radio. Nu laat ze deze rol even links liggen en gaat ze voor iets compleet anders.

Binnenkort krijgen we op VTM het derde seizoen van ‘Een echte job’ te zien. Daarin gooit An haar carrière eventjes over een andere boeg. Samen met Andy Peelman, Julie Vermeire, Dominique Persoone en Sarah Mouhamou ruilt ze haar leventje in de spotlights tijdelijk in voor een pittige job in de zorg.

“Van de shiny floor naar de ziekenhuisvloer, ik denk dat er geen groter contrast mogelijk is”, horen we bij An. Op Instagram deelt ze ook al een eerste foto van de vijf nieuwe ziekenhuiskrachten. “Ik ben nu al zó ongelooflijk dankbaar voor deze intense ervaring. Merci aan mijn nieuwe collega’s van het OLV in Aalst en aan mijn patiënten voor het vertrouwen”, schrijft de presentatrice.

“Je zal het super doen”, “Dat komt daar dik in orde” en “Heel veel succes”, lezen we in de opmerkingen. Ans volgers staan duidelijk al te popelen om haar avonturen op tv te kunnen bewonderen. Wanneer dat zal zijn, krijgen we binnenkort te horen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws