Anderen boeren zwijgen niet langer en halen uit naar Stef uit 'Boer zkt Vrouw' TV en Radio
TV en Radio

Anderen boeren zwijgen niet langer en halen uit naar Stef uit 'Boer zkt Vrouw'

Anderen boeren zwijgen niet langer en halen uit naar Stef uit 'Boer zkt Vrouw'

Nul op vijf in het voorbije seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Geen enkel koppel hield stand. Bij de een al onverwachter dan bij de ander. Zo durfden heel wat mensen er bij koeienboer Stef wel hun geld op in te zetten dat het iets zou worden tussen hem en Leen. Te beginnen bij de andere boeren uit dit seizoen.

Voor boer Stef heeft het helaas niet mogen zijn. Na zijn onenightstand met Leen op romantische date werd meer en meer duidelijk dat er van zijn kant geen sprake was van gevoelens. De twee hielden na het avontuur nog regelmatig contact, maar intussen is de veeboer zijn hart verloren aan een andere vrouw. Dit allemaal tot grote verbazing van de medeboeren. Vooral frambozenboer Kevin vindt dat Stef het niet netjes afgehandeld heeft.

“Het verhaal van Stef heeft me het meest verrast”, klinkt hij stomverbaasd. “Ik vond dat hij een heel goede keuze gemaakt had en zag echt potentieel in hem en Leen. Zij is ook een boerendochter en heel geïnteresseerd in Stef”, denkt Kevin er duidelijk over. “Heel wat kijkers hadden te doen met Leen omdat Stef haar tijdens het romantisch weekend maar aan het lijntje bleef houden.”

Rode draad

Cathy is een pak begripvoller voor de koeienboer. “Ik herken mezelf daar wel een beetje in”, pikt de boerin in. “Stef is net als ik een eeuwige pleaser. Wij willen altijd voor iedereen goed doen en verliezen daarbij soms uit het oog hoe we ons daarbij voelen.” Volgens haar was dat bij alle boeren de rode draad in het voorbije seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. “Tijdens de opnamen ligt het tempo ook zo hoog dat je haast de tijd niet krijgt om na te denken over je gevoelens”, bedenkt ze zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws