Annelien Coorevits reageert voor het eerst op wantoestanden bij 'Temptation Island' TV en Radio
TV en Radio

Annelien Coorevits reageert voor het eerst op wantoestanden bij 'Temptation Island'

Annelien Coorevits reageert voor het eerst op wantoestanden bij 'Temptation Island'

'Temptation Island' ligt al een tijdje zwaar onder vuur. Zo hebben heel wat oud-kandidaten een boekje opengedaan over het programma. Annelien Coorevits, die het programma jarenlang presenteerde, heeft nu ook voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen.

Veel ex-deelnemers getuigden de laatste tijd over de wantoestanden achter de schermen bij 'Temptation Island'. Ze vertellen onder meer over de psychologische klachten die ze overhielden aan het programma. Intussen kwamen het productiehuis Zodiak en het tv-station RTL4 al met een reactie.

"Dit raakt ons oprecht, omdat het altijd onze intentie is dat elke deelnemer gedurende de gehele productieperiode een fijne ervaring heeft. Tijdens het productieproces voorafgaand aan het vertrek naar de opnamelocatie bereiden we alle kandidaten zo goed mogelijk voor op hun deelname. Dat de impact van deelname in sommige gevallen groter is geweest dan zij aanvankelijk hadden gedacht, nemen we serieus", klonk het.

"Alles is correct verlopen"

Nu heeft ook Annelien Coorevits voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen. "Er wordt al jarenlang van alles beweerd over de gang van zaken bij 'Temptation Island', maar voor zover ik weet is alles steeds correct verlopen", zegt de ex-Miss België in de Krant van West-Vlaanderen. "Als er foute dingen voor de camera’s gebeurden, was dat omdat de deelnemers het zelf deden", aldus Annelien.

Populair

Laatste nieuws