'Bake Off'-kandidate laat Wim Opbrouck in shock achter: "Heb een borrel nodig" TV en Radio
TV en Radio

'Bake Off'-kandidate laat Wim Opbrouck in shock achter: "Heb een borrel nodig"

'Bake Off'-kandidate laat Wim Opbrouck in shock achter: "Heb een borrel nodig"

Fans van ‘Bake Off Vlaanderen’ zijn door het dolle heen. Het nieuwe seizoen van hun favoriete programma is opnieuw van start gegaan met alweer een heleboel nieuwe kandidaten. Eentje daarvan wist presentator Wim Opbrouck meteen van zijn sokken te blazen.

Sinds vorige week is ‘Bake Off’ weer op de buis. En de opvallendste deelneemster van dit seizoen konden we al meteen aanduiden: Sylvia Konior uit het West-Vlaamse Ruislede. Als kunstfotografe staat ze dan wel bekend om haar gewaagde werk, maar met één bekentenis liet ze presentator Wim Opbrouck gisteren met zijn mond vol tanden achter.

Sylvia heeft namelijk het wereldrecord van aantal vrouwelijke orgasmes in één uur tijd op haar naam staan. Dat bedraagt maar liefst 138 orgasmes. “Zonder batterijen, hé”, voegt ze er trots aan toe. Enkele jaren terug fotografeerde ze zichzelf telkens ze een orgasme kreeg in een poging om dat record te verbeteren. En daar is ze met grote onderscheiding in geslaagd.

De presentator is duidelijk onder de indruk van haar prestatie. Het ondenkbare is gebeurd: een kandidate wist Wim Opbrouck de mond te snoeren. “Weet je wat? Drink een borrel, daar. Dat zal helpen”, geeft Sylvia hem ten slotte als goede raad mee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws