Bert Verbeke verklapt spoiler over seizoensfinale van 'Lisa' vanavond: "Hek is totaal van de dam" TV en Radio
TV en Radio

Bert Verbeke verklapt spoiler over seizoensfinale van 'Lisa' vanavond: "Hek is totaal van de dam"

Bert Verbeke verklapt spoiler over seizoensfinale van 'Lisa' vanavond: "Hek is totaal van de dam"

Hoewel de laatste afleveringen al ingeblikt zijn, moeten de fans van de VTM-telenovelle ‘Lisa’ nog tot na de zomer wachten op het allerlaatste seizoen en de ultieme ontknoping. Eerst worden ze vanavond met een spannende seizoensfinale de zomermaanden ingestuurd. Daar verklapt Bert Verbeke, Gert in de reeks, nu per ongeluk al het een en ander over.

Trouwe kijkers van ‘Lisa’ zullen vanavond aan de beeldbuis gekluisterd zitten, want het belooft een nagelbijtende seizoensfinale te worden. Zeker nu ze weten dat Jonas (Oscar Willens) tóch nog leeft. “Ook voor mij was het een doldwaze rit”, zegt Bert Verbeke in Het Laatste Nieuws. “De kijker weet dat mijn personage Gert zijn broer, Jonas, heeft verborgen, maar de andere personages weten dat niet.”

“Het was best leuk om in mijn rol iedereen continu voor de gek te houden”, lacht Bert. “Ik kan je ook al verklappen dat er voor een belangrijk personage met wie Gert een gesprek heeft, een serieuze aap uit de mouw zal komen”, licht de acteur al een tipje van de sluier op voor vanavond. “Die persoon komt iets over Gert te weten waardoor het hek totaal van de dam is.”

Wat hij allemaal uitspookt…

Gert is duidelijk nog niet verlost van zijn psychische problemen, maar zal hij nog een tweede kans krijgen? “Moeilijke vraag. Ik probeer in het goede van elke mens te geloven, ook al maakt die persoon keer op keer fouten”, denkt Bert erover. “Maar wat Gert allemaal uitspookt is larger than life. Gelukkig zijn mensen zoals hij in het echte leven uiterst zeldzaam”, aldus de ‘Lisa’-acteur.

Wie niet langer kan wachten, kan de seizoensfinale nu al bekijken op VTM GO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws