Bijzonder pijnlijk: presentator Arnout Hauben krijgt plots heel wat kritiek te slikken TV en Radio
TV en Radio

Bijzonder pijnlijk: presentator Arnout Hauben krijgt plots heel wat kritiek te slikken

Bijzonder pijnlijk: presentator Arnout Hauben krijgt plots heel wat kritiek te slikken

Sinds maandag 4 september kunnen we Arnout Hauben opnieuw zien schitteren op het scherm in de reportagereeks 'Interview met de geschiedenis'. Hoewel heel wat kijkers erg positief reageren op het gloednieuwe programma, krijgt het ook heel wat kritiek.

In 'Interview met de geschiedenis' trekt Arnout Hauben op ontdekkingsreis door onze geschiedenis. Daarbij onderwerpt hij onze vorsten aan een spervuur van vragen. Maar aangezien die vorsten niet meer allemaal in leven zijn, worden ze vertolkt door enkele bekende acteurs zoals Bruno Vanden Broecke. Maar dat concept werd helaas niet door iedereen gesmaakt.

"Een originele vondst, die in de eerste aflevering mooi in beeld werd gebracht, maar tegelijk voor een bevreemdend gevoel zorgde", schrijft tv-recensent Bram De Brabander in Het Laatste Nieuws. Hij gaf het programma slechts een score van 5/10. "'Interview met de geschiedenis’ bewijst opnieuw dat het geen goed idee is om acteurs in de huid van de koninklijke familie te laten kruipen - herinnert u zich de omstreden fictiereeks 'Albert II' nog?", aldus De Brabander.

Meesterverteller

Arnout Hauben zelf krijgt wel wat lof. "Gelukkig slaagt het nimmer uitdovende enthousiasme van Arnout Hauben erin om de kijker voldoende mee te trekken in het verhaal, vooral dan tijdens de reportages tussendoor", aldus de tv-recensent. En daar zijn de meeste kijkers het ook mee eens. "Knap gedaan. Laat de rest maar zeveren. Ik ben fan. Arnout maakt altijd mooie tv-series" en "Arnout, je bent een meesterverteller! Ben nieuwsgierig naar het vervolg", klinkt het onder meer.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws