Binnenkort nieuwe liefde in 'Thuis'? "Er gaat sowieso iets gebeuren tussen hen" TV en Radio
TV en Radio

Binnenkort nieuwe liefde in 'Thuis'? "Er gaat sowieso iets gebeuren tussen hen"

Binnenkort nieuwe liefde in 'Thuis'? "Er gaat sowieso iets gebeuren tussen hen"

Er hangt liefde in de lucht in ‘Thuis’. Niet alleen zullen de huwelijksklokken vanavond luiden voor Christine en Adil, het lijkt er ook op dat er nieuwe, verrassende koppeltjes in de maak zijn.

Er lijkt al een hele tijd iets moois te bloeien tussen Vince en Femke. Daar zijn de meeste kijkers het over eens. Maar ook Viv en Lowie zien ze opnieuw samenkomen, zeker nu Viv the one and only Metejoor - ja, je leest het goed - afgewezen heeft. Maar volgens de trouwe fans is er ook onweer op komst. Zo denken ze dat Silke Ilias alsnog zal bedriegen met Dries, en Dries Judith dus met Silke.

“Amai Silke, ze is niet alleen verliefd, maar ze wordt obsessief”, schrijft een trouwe ‘Thuis’-kijker op Facebook. Terwijl Ilias niets van zijn vriendin hoort terwijl ze enkele weken in Italië vertoeft, sms’t Silke aan de lopende band met Dries. “Ocharme Ilias”, “Ik dacht dat ze juist vertrokken was om Dries te vergeten”, “Ik denk dat er toch nog iets gaat gebeuren tussen die twee”, “Dries lokt het een beetje uit” en “Vond het raar van Dries om zomaar in boxershort rond te lopen in haar bijzijn”, reageren enkele fans. Maar ook Dries lijkt stilaan in zwijm te vallen voor de charmes van Silke.

Het lijkt erop dat hij haar aanwezigheid op kantoor begint te missen. Bovendien begint de advocaat spontaan te glimlachen als hij Silkes berichtjes leest. “Ik denk dat dries zich ook aangetrokken voelt tot haar”, “Waarom zou hij anders niet zeggen dat Silke hem gekust heeft?”, “Smerig van Dries”, “Door alle stress rond zijn verbouwingen met Judith gaat hij het op een ander zoeken”, “Judith gaat nog alleen in haar huis mogen gaan wonen”, “Daar komen vodden van” en “Ocharme Judith, dat arm schaap geeft geen chance met de mannen”, speculeren de kijkers erop los.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws