Cartoonist Jeroom gaat verrassende uitdaging aan: "Zal sterk uit de hoek mogen komen" TV en Radio
TV en Radio

Cartoonist Jeroom gaat verrassende uitdaging aan: "Zal sterk uit de hoek mogen komen"

Cartoonist Jeroom gaat verrassende uitdaging aan: "Zal sterk uit de hoek mogen komen"

Er is zojuist verrassend nieuws naar buiten gekomen over Jeroom Snelders. Nadat Erik Van Looy vorig jaar zijn kans waagde in de Nederlandse versie van ‘De Slimste Mens’, doet nu ook de cartoonist een gooi naar die felbegeerde titel.

Philippe Geubels en Erik Van Looy deden het hem al voor, maar binnenkort strijdt ook Jeroom bij onze noorderburen voor de titel van ‘De Slimste Mens’. Om het beter te doen dan Philippe, hoeft Jeroom het maar één aflevering te overleven. Dat lukt het ongetwijfeld. Maar om Eriks record te verbeteren, zal hij stevig uit de hoek mogen komen. De Vlaamse quizmaster wist het vorig seizoen namelijk tot de finaleweken te schoppen.

Net zoals zijn voorgangers is Jeroom in Nederland allesbehalve een onbekende. De cartoonist dook er eerder al op in ‘Praat Nederlands met me’, ‘Beste kijkers’ en ‘Zomer met Art’. In ‘De Slimste Mens’ krijgt hij gezelschap van Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo, tv-journalist Tom Kleijn en musicalactrice Nandi van Beurden.

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’ gaat op maandag 31 juli van start op NPO1. Wie weet slaagt Jeroom er straks wél in om de slimste mens van Nederland te worden. Wij duimen alvast!

Populair

Laatste nieuws