Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' enorm gekwetst: "Hart werd uit mijn borstkas gerukt" TV en Radio
TV en Radio

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' enorm gekwetst: "Hart werd uit mijn borstkas gerukt"

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' enorm gekwetst: "Hart werd uit mijn borstkas gerukt"

Vanavond kunnen we alweer een nieuwe aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ meepikken op VTM. Daarin gaat onder anderen boerin Cathy op zoek naar de ware liefde. Momenteel zijn er nog vier mannen op haar boerderij. Maar de kijkers vragen zich vooral af waarom zo’n knappe, goedlachse vrouw dit programma nodig heeft om een lief te vinden.

“Dan zal ik dat eens uitleggen”, lacht Cathy in Dag Allemaal. Nadat haar vorige relatie stukliep, waren wel heel wat mannen geïnteresseerd. “Maar ik was nog te diep gekwetst, en heb nogal wat tijd nodig gehad om mezelf weer open te stellen voor de liefde”, klinkt het. “En misschien ben ik wel complexer om mee samen te leven dan je op het eerste gezicht zou denken.” En dat heeft alles met haar niet zo evidente job te maken.

“De boerenspeeltuin is heel fijn om te doen, maar ik werk echt keihard. Er zijn toch wel wat mannen die daar op afknappen”, legt de boerin uit. Dat was ook een van de redenen waarom haar vorige relatie op de klippen liep. “Hij zei tegen mij: ‘Ik zie je graag, maar dat leven tegen driehonderd per uur en elk weekend en elke schoolvakantie werken, dat wil ik er niet bij nemen’”, vertelt Cathy. De twee waren maar liefst zes jaar samen. De breuk was dus enorm pijnlijk.

“Voor ons allebei”, beaamt ze. “De eerste maanden na de breuk leek het alsof ik mijn hart uit mijn borstkas kon rukken en ik het echt zag bloeden, zoveel pijn deed het. Als je zo lang samen bent, denk je dat het voor altijd is, hé”, klinkt het. “En dan zie je plots je toekomst als een kaartenhuisje ineenzakken. Dat kwam echt binnen. Ik heb een paar maanden afgezien en pijn gehad, maar toen heb ik de knop omgedraaid”, aldus Cathy. “En toen kwam ‘Boer Zkt Vrouw’ op mijn pad, met wat hulp van m’n zus.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws