Deze misdaadreeks staat na twee weken al op nummer 1 op Netflix: "Ik ben er verslaafd aan!" TV en Radio
TV en Radio

Deze misdaadreeks staat na twee weken al op nummer 1 op Netflix: "Ik ben er verslaafd aan!"

Deze misdaadreeks staat na twee weken al op nummer 1 op Netflix: "Ik ben er verslaafd aan!"

De gloednieuwe misdaadreeks 'Bodies' is een bijzonder groot succes op Netflix. Zo staat de Britse misdaadserie na twee weken al op nummer 1 in de top 10 van best bekeken series op Netflix.

In 'Bodies', dat sinds 19 oktober op Netflix staat, wordt hetzelfde slachtoffer van een moord op vier verschillende tijdstippen gevonden op dezelfde locatie in Londen: het heden, het Victoriaanse tijdperk in 1890, tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1941 en 30 jaar in de toekomst. Telkens staan de onderzoekers voor een compleet raadsel.

En deze surrealistische Britse serie wordt ook bijzonder goed gesmaakt door de Netflix-kijkers. Zo prijkt 'Bodies' momenteel op nummer 1 in de top 10 van best bekeken series op de streamingdienst. De serie krijgt dan ook heel wat positieve commentaar.

"Beste serie van het jaar"

Uitspraken zoals: "De serie 'Bodies' op Netflix is een van de beste series die ik dit jaar heb gezien!", "'Bodies' is zeker de moeite waard om te bekijken!", "Ik ben verslaafd aan 'Bodies'!" en "Deze serie is te gek!", lezen we onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws