Deze zangeres vervoegt cast van 'Familie' en duikt vanavond voor het eerst op TV en Radio
TV en Radio

Deze zangeres vervoegt cast van 'Familie' en duikt vanavond voor het eerst op

Deze zangeres vervoegt cast van 'Familie' en duikt vanavond voor het eerst op

Geloof het of niet, in ‘Familie’ mogen we vanavond het zoveelste nieuwe gezicht verwelkomen. De zoektocht naar het adoptiekind van Vanessa (Karen Damen) werpt eindelijk zijn vruchten af. Haar vriend Mathias (Peter Bulckaen) komt vanavond oog in oog te staan met haar verloren dochter.

Zangeres Cyra Gwynth, die Vanessa’s lang vermiste dochter Yoko zal spelen, maakt vanaf nu deel uit van de cast van ‘Familie’. Ze bracht al verschillende hiphop- en r&b-nummers uit en pronkte zelfs al op een billboard op Times Square in New York. Maar als actrice trad ze nog nooit eerder op. In ‘Familie’ maakt Cyra dus haar acteerdebuut.

En ze heeft meteen ook een belangrijke rol beet. “Het is een uitdagende, maar vooral heel toffe rol om te mogen spelen”, vindt Cyra. “Het verhaal tussen Yoko en Vanessa zal de komende weken nog heel wat in beweging zetten. Want de vraag is natuurlijk of moeder en dochter elkaar zomaar aanvaarden na wat er vroeger is gebeurd”, verklapt ze al aan Het Laatste Nieuws. Yoko is dan ook geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

“Door de vele tegenslagen in haar leven hecht ze zich niet makkelijk, gedraagt ze zich soms provocerend en kan ze grof uit de hoek komen”, gaat de beginnende actrice verder. Yoko is namelijk al van jongs af aan op zichzelf aangewezen en staat stevig op haar eigen benen. “Ze is assertief, gedraagt zich stoer en komt op voor zichzelf. Maar achter dat masker gaat ook breekbaarheid schuil”, klinkt het. Dat belooft nog een interessante verhaallijn te worden.

Cyra Gwynth in 'Familie', Bron: VTM

Deze zangeres vervoegt cast van 'Familie' en duikt vanavond voor het eerst op

Populair

Laatste nieuws