Dit is de pijnlijke reden achter vertrek van Alix Konadu (Kato) bij 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Dit is de pijnlijke reden achter vertrek van Alix Konadu (Kato) bij 'Familie'

Dit is de pijnlijke reden achter vertrek van Alix Konadu (Kato) bij 'Familie'

Exact een jaar geleden dook Alix Konadu voor het eerst op als Kato in ‘Familie’. Ze kwam in de reeks als hartsvriendin van Louise (Charlotte Sieben), met wie ze een wereldreis had gemaakt. Vanavond nemen we helaas afscheid van haar personage.

Na het traumatisch voorval met Ian vertrekt Kato vanavond naar Tenerife, tot grote spijt van de kijkers. Maar de actrice zelf stapt ook op het vliegtuig, richting Ghana. Alix’ oma is namelijk ernstig ziek. “Enkele maanden geleden werd ze heel ziek en is ze in het ziekenhuis opgenomen”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. De makers van ‘Familie’ gunden haar enkele vrije dagen om haar oma te bezoeken, maar Alix voelde al snel dat dit niet voldoende was.

“Ik wilde langer blijven, maar dat kon niet door mijn verplichtingen op de set”, geeft de actrice toe. Alix speelde al langer met het idee om naar Ghana te trekken om haar familie beter te leren kennen en een leegte in haar hoofd op te vullen. “Nu heb ik besloten om mijn droom niet langer uit te stellen en er werk van te maken, nu ik nog geen kinderen of andere verantwoordelijkheden heb”, besluit ze. En dat kon alleen door bij 'Familie' te stoppen.

De 30-jarige actrice beschouwt haar vertrek bij de soap als een kantelpunt, niet alleen in haar leven, maar ook in haar carrière. “Ik voel nu meer de behoefte om als actrice open te staan voor uiteenlopende opdrachten”, legt ze uit. En daarvoor moet ze eerst loskomen van ‘Familie’. “Als ik echt nog wat anders wil, moet ik het nu forceren. Dit vertrek voelt juist, maar mijn toekomst is nu ook veel onzekerder”, aldus Alix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws