Drama voor Ingeborg bij opnames Million Dollar Island: "Meteen naar ziekenhuis" TV en Radio
TV en Radio

Drama voor Ingeborg bij opnames Million Dollar Island: "Meteen naar ziekenhuis"

Drama voor Ingeborg bij opnames Million Dollar Island: "Meteen naar ziekenhuis"

Vanaf morgen kunnen we genieten van het nieuwe programma ‘Million Dollar Island’ op VTM2. De presentatie is in handen van Ingeborg Sergeant. Maar de eerste dag liep het helaas al volledig fout voor de presentatrice.

Vanaf morgen is Ingeborg weer op het scherm te zien. Ze neemt de presentatie van ‘Million Dollar Island’ voor haar rekening, een nieuw VTM2-programma waarin 100 wildvreemden op een onbewoond eiland strijden voor een prijzenpot van maar liefst één miljoen euro.

Op hln.be geeft de presentatrice in ‘De kijk van Ingeborg’ een unieke blik achter de schermen van ‘Million Dollar Island’. Maar daarin zien we hoe Ingeborgs gezondheid haar meteen al in de steek liet. Zeven weken lang vertoefde ze op het eiland, maar meteen na de landing liep het al volledig in het honderd.

Meteen naar de dokter

Onderweg kreeg Ingeborg de opdracht om de namen van de plaatselijke dokters in te studeren. “Ik bestudeer al die namen en ik moet direct naar de dokter. Zo werkt dat bij mij”, ziet ze er intussen de humor van in. “Maar ik voelde me doodziek. Dat gelooft toch niemand. Tijdens de lunch kreeg ik een aperitief met fruit en ik ben meteen doodziek”, vertelt de presentatrice. “Ik moest meteen naar de dokter en kreeg twee pillen. En die maar lachen daar.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws