Droevig nieuws voor Julie Vermeire: "Heb er de stekker uit getrokken" TV en Radio
TV en Radio

Droevig nieuws voor Julie Vermeire: "Heb er de stekker uit getrokken"

Droevig nieuws voor Julie Vermeire: "Heb er de stekker uit getrokken"

Na het succes van ‘De Verhulstjes’, ‘De Pfaffs’ en ‘De Planckaert’ lieten ook Jacques Vermeire en zijn kroost onlangs een glimp van hun leven zien in ‘De Vermeires’ op VTM. Maar nu heeft de acteur slecht nieuws over hun realityreeks.

‘De Vermeires’ kende niet de beste start. Nog voor hun realityshow goed en wel van start was gegaan, kreeg de familie Vermeire al bakken kritiek te slikken. En die lijn trok zich door in de kijkcijfers. Met slechts 500.000 kijkers moesten Jacques, Julie en Maxime zich tevreden stellen. Daarom heeft de pater familias nu een drastisch besluit genomen over het verdere verloop van de reeks.

Het verhaal van ‘De Vermeires’ is uitverteld. De realityreeks krijgt géén vervolg. Dat maakte Jacques Vermeire zelf bekend bij de voorstelling van zijn nieuwe ‘Zaalshow 2.0’ aan de zijde van Luc Verschueren. “Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken”, liet de komiek weten. De reden daarvoor is simpel: “Er kwam heel wat kritiek en ik heb geen zin meer me daaraan bloot te stellen.”

Domper voor carrière van Julie

‘De Vermeires’ werd dus een korte reeks, van slechts zes afleveringen. Dat er geen tweede seizoen komt, zal voor velen niet als een verrassing komen. “Ik denk dat het grote probleem is dat er héél weinig gebeurde en dat hun leven uiteindelijk toch niet zo boeiend leek”, zei Bam De Brabander, tv-recensent bij Het Laatste Nieuws, onlangs nog in TV-Familie.

“Daarnaast lag het er wat te dik op dat het programma de carrière van Julie verder moest lanceren”, klonk zijn commentaar. Helaas voor Julie zullen we haar in het vervolg dus een pak minder op VTM zien. “Maar misschien zien we Julie dan meer op VTMGO”, aldus De Brabander.

Populair

Laatste nieuws