"Eerlijk?": zo denkt Julie Van den Steen over nieuwe 'Masked Singer'-presentator TV en Radio
TV en Radio

"Eerlijk?": zo denkt Julie Van den Steen over nieuwe 'Masked Singer'-presentator

"Eerlijk?": zo denkt Julie Van den Steen over nieuwe 'Masked Singer'-presentator

Vanaf vrijdag 3 februari opnieuw vaste afspraak met ‘The Masked Singer’ op VTM. Dan gaat het derde seizoen van het razend populaire programma van start. En dat ziet er dit jaar compleet anders uit.

Dit jaar zijn er veertien pakken, die in twee groepen van zeven opgedeeld worden en elk om de week zingen. Bovendien mocht ook het speurderspanel twee nieuwe gezichten verwelkomen: Bart Cannaerts en Tine Embrechts nemen de plaatsjes van Karen Damen en Ruth Beeckmans in. Maar vooral: Jens Dendoncker vervangt Niels Destadsbader als presentator.

“Eerlijk en zonder te overdrijven: hij doet het geweldig”, denkt Julie Van den Steen erover in TV-Familie. “Echt, ik ben zó trots op hem! Want het is geen gemakkelijke taak, hoor. Tenslotte moet hij de rol overnemen van iemand die de mensen gewoon waren. En dan moet hij daar maar zijn eigen draai aan zien te geven.” Maar dat kan hij. “Het is zalig om te zien hoe hij gewoon zichzelf blijft in de glittershow die ‘The Masked Singer’ is”, aldus de speurder.

“Ik vind het geweldig hoe gij altijd zijn eigenheid weet te bewaren bij alles wat hij doet. Ja, ook Jens zal als presentator verrassen!”, kan Julie al verklappen. Bovedien heeft ze helemaal geen wrange gevoelens dat VTM niet aan haar gedacht heeft om Niels’ taak over te nemen. “Ik ben blij met mijn huidige rol”, besluit ze. “Als presentator heb je toch een bepaalde rol te spelen in die show. Als speurder kan ik 100% mezelf zijn en genieten van de zoektocht.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws