Erica Meiland deelt nooit eerder geziene beelden van bruiloft van dochter Maxime TV en Radio
TV en Radio

Erica Meiland deelt nooit eerder geziene beelden van bruiloft van dochter Maxime

Erica Meiland deelt nooit eerder geziene beelden van bruiloft van dochter Maxime

Afgelopen zomer stapten Maxime Meiland en Leroy Molkenboer in het huwelijksbootje. Maxime’s mama Erica deelt nu enkele mooie beelden van de bruiloft.

De familie Meiland schittert nog steeds op tv in ‘Chateau Meiland’. Deze week is het jammer genoeg alweer de laatste aflevering van dit seizoen, maar het belooft een zeer speciale afsluiter te worden. Kijkers zullen namelijk meer te zien krijgen van de bruiloft van Maxime en Leroy.

Op haar Instagrampagina deelt Erica nu al een kort fragmentje van de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’. Zo zien we Maxime naar het altaar lopen in een prachtige jurk en haar ouders moeten meteen enkele traantjes wegpinken. “Wat een bijzondere dag was dit”, schrijft Erica onder het filmpje.

De fans laten alvast weten dat ze niet kunnen wachten om de aflevering te bekijken. “Prachtig, ik kreeg nu al tranen in mijn ogen”, “Meid, zo’n zin in vanavond”, “Zo jammer alweer de laatste aflevering. Wat zagen jullie er prachtig uit”, “Een sprookje” en “Zo mooi”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Populair

Laatste nieuws