Erik Van Looy verbluft met nieuwe kandidaat voor 'De Slimste Mens': "Een grote internationale naam" TV en Radio
TV en Radio

Erik Van Looy verbluft met nieuwe kandidaat voor 'De Slimste Mens': "Een grote internationale naam"

Erik Van Looy verbluft met nieuwe kandidaat voor 'De Slimste Mens': "Een grote internationale naam"

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ nadert met rasse schreden, en zo ook de namen van de nieuwe kandidaten. Negen van hen raakten al bekend. In ‘De Tafel van Gert’ doet Erik Van Looy er nog een tiende bij.

Erik Van Looy zit alweer klaar met een nieuwe naam voor zijn populaire quiz, en dat is er niet zomaar één. De tiende kandidaat is Eriks “grootste idool aller tijden” en “is internationaal beroemd”. Zo probeert straks ook ex-Rode Duivel Toby Alderweireld de ‘slimste mens’ te worden. Dat kondigde de presentator gisterenavond aan in de seizoensopener van ‘De Tafel van Gert’.

En zo komt een van Eriks stoutste dromen uit. De ‘De Slimste Mens’-presentator is namelijk al jaren diehard fan van Antwerp, waarvan Alderweireld aanvoerder is. De ex-Rode Duivel is nummer tien in het rijtje van nieuwe kandidaten.

Stevige concurrentie

Eerder raakte ook al bekend dat Alex Agnew, Nathalie Meskens, Annelien Coorevits, YouTuber Average Rob, comédienne Jade Mintjens, Fien Germijns, politica Petra De Sutter, ‘Zillion’-regisseur Robin Pront en zanger Erik ‘Spinvis’ de Jong binnenkort hun kans wagen in de quiz. ‘De Slimste Mens’ keert in oktober terug op Play4.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws