'Familie'-acteur gaat de mist in en verklapt per ongeluk grote spoiler over komende seizoen TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-acteur gaat de mist in en verklapt per ongeluk grote spoiler over komende seizoen

'Familie'-acteur gaat de mist in en verklapt per ongeluk grote spoiler over komende seizoen

Het nieuwe seizoen van ‘Familie’ is nog maar net begonnen, of de toon is al gezet. Twee relatiebreuken en één dode op amper een week tijd. Maar er zitten nog meer spannende tijden aan te komen. Tenminste, als we Kürt Rogiers (Lars) mogen geloven.

Wat er met Mieke gebeurd is of hoe het afloopt tussen Raven en Louise, daar hebben we nog even het gissen naar. Vooral Kürt Rogiers speelde deze week een belangrijke rol in de soap. Lars overleefde de wraakactie van Elena en zette een punt achter zijn relatie met Veronique (Sandrine André). Maar de komende maanden zal zijn aandeel in de reeks blijkbaar alleen maar groter worden.

“Mijn belangrijkste verhaallijn dit seizoen is met Aaron Blommaert, die mijn zoon Raven speelt. Daar ben ik heel blij mee, want die wordt straf”, kan Kürt al verklappen bij MNM. Met Raven gaat het namelijk van kwaad naar erger. Maandag kwam het al tot een breuk met Louise (Charlotte Sieben) nadat hij speed had gebruikt. “Maar hij heeft nu de temptation van drugs geproefd en dat wordt de belangrijkste verhaallijn van dit seizoen.”

Spoiler

Aaron zet volgens Kürt trouwens een fantastische prestatie neer. “We kennen Raven als een sympathieke, leuke kerel. Maar nu krijgen we een ander kantje te zien. En dan vooral een andere kant van de heel straffe acteur die Aaron aan het worden is”, strooit de acteur met complimenten. “Ik hoop dat ik nu niet te veel gespoild heb, maar het wordt een heel fijne verhaallijn. Ik denk dat de 'Familie'-kijker daar enorm naar uitkijkt.”

Populair

Laatste nieuws