'Familie'-kijkers komen plots met opvallende theorie over Mieke: "Niet Niko maar hij is de dader!" TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-kijkers komen plots met opvallende theorie over Mieke: "Niet Niko maar hij is de dader!"

'Familie'-kijkers komen plots met opvallende theorie over Mieke: "Niet Niko maar hij is de dader!"

Wat is er gebeurd met Mieke (Caroline Maes) in 'Familie'? Het is een vraag die veel kijkers al een tijdlang bezighoudt. Nu hebben enkele fans ook een bijzondere theorie over wat er met haar gebeurd is.

Het heeft er alle schijn van dat Niko (Jo Hens) en draagmoeder Sam (Tinne Ceuppens) niets te maken hebben met de verdwijning van Mieke. Zo is Niko momenteel zelf aan het onderzoeken wat er met zijn vrouw gebeurd is omdat hij denkt dat hij erin geluisd is. Eerder dachten de kijkers al te weten wat er aan de hand is.

Veel fans zijn er namelijk van overtuigd dat Mieke alles in scène gezet heeft. "Niko heeft er niets mee te maken! Mieke heeft alles verzonnen om Niko en Sam terug te pakken", "Ik denk dat Mieke zelf alles in gang heeft gezet om wraak te nemen op Niko en Sam" en "Mieke heeft alles in scène gezet en is zelf ondergedoken", klinkt het onder meer. Nu denken de kijkers ook dat Mieke hulp gekregen heeft.

"Hij is de dader"

"Mieke heeft hulp van Jeff gehad. Ze hebben dat allemaal samen gepland" en "Ja, ik denk ook dat Jef haar geholpen heeft", aldus enkele kijkers. Maar ze hebben nog een theorie. Zo verdenken sommige kijkers de ex-vriend van Sam. "De vriend van Sam zou de dader kunnen zijn. Misschien heeft hij het zelfs samen met Sam gedaan", klinkt het. Om te weten te komen wat er nu echt gebeurd is met Mieke, moeten we natuurlijk blijven kijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws