Goed nieuws voor de fans van 'Ferry'! Acteur Frank Lammers pakt uit met verrassing van formaat TV en Radio
TV en Radio

Goed nieuws voor de fans van 'Ferry'! Acteur Frank Lammers pakt uit met verrassing van formaat

Goed nieuws voor de fans van 'Ferry'! Acteur Frank Lammers pakt uit met verrassing van formaat

Krijg je maar geen genoeg van Frank Lammers in de rol van Ferry? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Door het ongeziene succes van ‘Ferry: De Serie’ op Netflix werkt de streamingdienst aan een gloednieuwe film over de slechterik uit ‘Undercover’!

‘Ferry: De Serie’, de prequel van de fictiereeks ‘Undercover’, is momenteel een schot in de roos op Netflix. Zozeer zelfs dat de streamingdienst een tweede film over de drugsbaron, gespeeld door Frank Lammers, heeft besteld. Dat weet Gazet Van Antwerpen.

Hoewel de serie en de eerste film zich vóór de gebeurtenissen van ‘Undercover’ afspelen, pikt de nieuwe film in waar het laatste seizoen ophield. Ferry heeft alles verloren en leeft een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Op het eerste gezicht lijkt alles goed te gaan, maar diep vanbinnen begint zijn geweten aan hem te knagen. Gaat de drugsbaron met pensioen of haalt hij nog een laatste truc uit de kast?

2024

Wannes Destoop, die onder andere de VRT Canvas-fictiereeks ‘Albatros’ regisseerde, neemt de regie in handen. Naast Lammers zal ook Huub Smit opnieuw te zien zijn als het personage Dennis de Vries. De film, die voorlopig nog geen titel heeft, zal in 2024 op Netflix verschijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws