Grote afwezige op huwelijk zorgt voor verdriet bij Fleur in 'Blind Getrouwd': "De tranen rollen van mijn wangen"

230911blindgetrouwdfleurvtm
Vanavond treden de twee resterende koppels van ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijk. Een van de bruiden is de 28-jarige Fleur, die het op haar trouwdag meteen bijzonder moeilijk krijgt.
Straks is het weer zover. Dan geven de twee laatste koppels elkaar hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’. Maar voor de 28-jarige Fleur Billiet is haar grote dag meteen ook een erg zware. Want helaas zal haar steun en toeverlaat, haar opa Georges, op haar bruiloft ontbreken.
Drie jaar geleden moest Fleur namelijk afscheid nemen van haar grootvader. Maar dankzij een lieve verrassing van haar hartsvriendinnen zal hij er vanavond toch een beetje bij zijn. Net wanneer de kandidate klaarstaat om op haar mystery man af te stappen, krijgt Fleur van hen een cadeautje, waaronder een bedeltje met de letter ‘G’.

Tranen met tuiten

Zo neemt ze haar opa tijdens haar huwelijk toch een stukje mee. Het duurt niet lang voor Fleur volledig vol schiet. “De tranen rollen van mijn wangen”, klinkt het bij de emotionele ‘Blind Getrouwd’-deelneemster. Haal die zakdoekjes maar al boven, want het belooft duidelijk opnieuw een prachtige aflevering te worden.